Najbolji Fortnite igrač sveta stigao u Team Liquid

Ostale igre 30. avg. 201814:00 > 14:09
Podeli:
Team Liquid

Fanovi Fortnite esporta već dugo čekaju rasplet potrage Noah "Vidid" Wrighta za timom koji će reprezentovati, a to je na kraju jedna od vodećih organizacija u svetu - Team Liquid.

Svako ko prati kompetativni Fortnite, prvenstveno Summer Skirmish seriju turnira, zna ko je Vidi. U devet održanih američkih turnira Vivid je čak četiri puta izlazio kao pobednik uz jedno drugo mesto, čime je svetlosnim godinama udaljen od konkurencije.

Još od kada je uzeo jednu od titula u duo takmičenju sa Jakeom „Poach“ Brumleveom, članom Liquida, bilo je jasno da postoje velike šanse da završi upravo u ovoj organizaciji, koja je poznata po svojim uspesima. Oni su aktuelni prvaci Amerike u igri League of Legends, do skoro su bili Dota 2 šampioni sveta, a njihov CS:GO tim je jedan od najboljih na planeti.

Team Liquid želi pobednik, a ako je neko šampion, onda je to Vivid. On je izjavio da je Liquid izabrao primarno zbog toga što se oseća prijatno u društvu ostalih igrača iz tima, i jednom kada su počeli zajedno da igraju i komuniciraju učestalo preko Discorda, shvatio je da imaju zajedičku hemiju koja je potrebna da bi zajedno ostvarili uspeh.

Team Liquid je jedna od prvih organizacija koja su ozbiljnije ušle u Fortnite, osnivanjem tima još u junu mesecu, a sa dodatkom Vivida uspevaju da se istaknu u odnosu na konkurenciju koja i te kako ima razloga da strahuje, ukoliko se Epic Games odluči uskoro za organizovanje nekog turnira koji će biti fokusiran na timove, a ne na popularne strimere, kao što je bio slučaj sa Summer Skirmish serijom.