"Procureli" logoi novih Overwatch timova

Ostale igre 8. nov 201814:58 > 15:01
Podeli:
Blizzard

Na Overwatch Redditu su se pojavile informacije izvučene iz Blizzardovih podataka koje bi nam mogle otkriti mnogo toga o novim brendovima u Overwatch Ligi.

Jedan od korisnika Reddita po imenu BetterFixThat je pronašao delić baze podataka u kojoj se kriju podaci o novim timovima u Overwatch Ligi.

Prema ovim podacima, novi timovi će se zvati:

Chengdu Hunters
Hangzhou Spark
Paris Eternal
Toronto Defiant
Washington Justice
Atlanta Reign
Guangzhou Charge

A evo i kako bi njihovi logoi trebali da izgledaju:

Screenshot

Nakon ovog otkrića, najviše komentara se odnosilo na to da je malo verovatno da će Blizzard dozvoliti korišćenje jedne boje u čak četiri logoa, iako do sada nismo imali toliko crvenih timova, kao nekih drugih boja.

Sem ovog detalja, sve ostalo izgleda i više nego realno, pogotovo kada se uzmu u obzir simboli logoa. Ako zanemarimo Atlantin logo koji smo već videli, Toronto Defiant imaju poprilično očigledan izbor u kreiranju logao od svog inicijala, dok su se Hangzhou Spark fokusirali na česticu u svom imenu, koja izleće iz pesnice savijene u obliku pištolja.

Washington Justice već iz daleka podseća na otadžbinu uz štit u bojama američke zastave, što je potpuno odgovarajući izbor uzevši u obzir njihovu lokaciju.

Pariz je takođe odabrao da udari na nacionalni ponos, noseći grb petla, koji inače predstavlja i njihove reprezentacije u fudbalu i ragbiju.

Guangzhou Charge su poput kanadske ekipe odabrali prva slova svog imena za logo, ali uz kreativnu dosetku u vidu groma između dva slova.

I za kraj, Chengdu Hunters, koji su odabrali pandu koja podseća na popularni animirani film Kung Fu Panda, ali ono što je najbitnije su boje u logou, boje ekipe Royal Never Give Up, koja će po nekim glasinama rukovoditi timom. Ovu glasinu takođe podgreva i činjenica da je panda zvaničan logo RNG-a.