Chengdu Hunters otkrili logo

Ostale igre 13. nov 201811:55 > 11:56
Podeli:
Blizzard

Još jedan od novih učesnika Overwatch lige je predstavio svoj brend. U pitanju su Chengdu Hunters, tim kojim će upravljati popularna strimerska platforma HUYA Inc.

Kao što su glasine nagovestile, njihov logo je zaista simpatična panda koja pomalo podseća na Kung Fu Pandu, u bojama sličnim onima koje već koristi jedan od Overwatch timova – Seoul Dynasty. Za razliku od njih, skinovi tima su pretežno u žutoj boji, po čemu će se lovci razlikovati – od lovine.

Chengdu Hunters su jedan od osam timova koji su pridodati pred početak druge sezone Overatch lige i jedan od tri nova kineska tima. Kineske kompanije nisu odustale od ulaganja u Overwatch ligu, iako je njihov do sada jedini predstavnik, Shanghai Dragons, postavio neslavni rekord završivši prvu sezonu bez ijedne pobede.

Sa četiri predstavnika, Kina sada ima mnogo veća očekivanja, pogotovo kada se uzme u obzir da su ove godine stigli do finala Overwatch svetskog kupa, dokazavši da kao nacija igraju veoma kvalitetan Overwatch. Za sada se još ne zna da li će tim iz Chengdua pružiti šansu domaćim igračima, ili će se okrenuti najsigurnijem izboru – korejskim plaćenicima.

Do početka druge sezone je ostalo nešto više od tri meseca, tako da je još uvek prerano iznositi bilo kakve prognoze o tome ko će biti glavni favorit da skine London Spitfires sa trona.