Otkriven novi Overwatch heroj – Sigma

Ostale igre 24. jul 201916:00 > 16:25
Podeli:
Blizzard

Sigma je već izašao na PTR serveru, u pitanju je heroj tenk klase koji barata manipulacijom gravitacije.

Siebren de Kuiper poznatiji kao Sigma je 62-ogodišnji astrofizičar iz Holandije koji je nakon jednog eksperimenta zadobio moć kontrolisanja gravitacije. To su saznali članovi ozloglašene organizacije Talon koji su ga vrbovali u svoje redove i manipulišu njim kako bi postigli svoje ciljeve.

Sigma za sada izgleda kao jedan od težih tenk heroja za igru. Kao oružije na raspolaganju ime dve sfere koje se sporo kreću i ne prave previše štete, ali njegova moć dolazi iz jakog štita i neverovatno korisne ultimativne veštine.

Experimental Barrier je ime njegovog lebdećeg štita koji može postaviti ispred sebe ili saveznika. Magija Kinetic Grasp mu omogućuje da zaledi protivničke projektile i konvertuje ih u dodatni štit.

Od agresivnih magija na raspolaganju mu je Accretion – Sigma prikuplja masu otpada i kamenja oko sebe praveći veliki projektil kojim može odbaciti protivnika, a kao prava poslastica dolazi Gravitic Flux, magija koja mu omogućuje da iskoristi svoj pun potencijal, podigne se u vazduh i dobije veliko ubrzanje, nakon čega baca gravitaciono polje ispred sebe i sve protivnike koji se nađu u njemu podiže u vazduh, baca nazad na zemlju i skida im pola hp-a.

Ovo za sada zvuči kao odličan način da se protivnički tim pomeri sa određene lokacije u kompetitivnim mečevima, ali da bi Sigma bio koristan u Overwatch esportu moraće da se pokaže dobar i u situacijama kada nema Gravitic Flux na raspolaganju.