Gamsu napustio Shanghai Dragonse

Ostale igre 5. nov 201921:14 > 21:15
Podeli:
Blizzard

Popularni Overwatch igrač poznat i po svojoj LoL karijeri je napustio ekipu Shanghai Dragons i prešao u redove Dallas Fuela.

Noh „Gamsu“ Youngjin se proslavio igrajući u korejskoj ekipi Samsung Blue nakon čega prelazi u Ameriku, a karijeru u LoL esportu završava igrajući za slavni Fnatic u Evropi.

Ubrzo nakon toga postoje Overwatch igrač i dolazi do Overwatch Lige gde je proveo godinu ipo igrajući za Boston Uprising, a potom i za Shanghai Dragons kojima pomaže da nakon rekordne loše prve sezone u kojoj nisu zabeležili niti jednu pobedu, dođu do prvog mesta u jednoj od četiri faze druge sezone lige.

Iako ima samo 24 godine Gamsu već sada ima izuzetno bogatu esport karijeru u dve različite igre zbog čega je jedan od unikatnih gejmera u svetu. Njegov novi tim Dallas Fuel vodi slavna esport organizacija Team EnVyUs, ali za sada bez previše uspeha. Oni su prošlu sezonu završili na poslednjem mestu Pacific divizije sa ukupnim 10-18 skorom.

Videćemo da li će im Gamsu pomoći da se poput zmajeva iz Šangaja uzdignu sa dna tabele i polete do samog vrha koji bi im obezbedio plasman u plejof u trećoj sezoni.