Bivši UFC šampion Ronda Rousey počinje da strimuje

Ostale igre 14. feb. 202016:50 > 17:05
Podeli:
Facebook

Jedan od najpopularnijih ženskih boraca svih vremena, UFC šampion i sada WWE rvačica, Ronda Rousey, je rešila da započne i striming karijeru pridruživši se Facebook Gamingu.

Za one koji nisu previše upoznati sa tradicionalnim sportom Ronday Rousey je slavna američka borkinja koja je skrenula pažnju na sebe osvajanjem bronzane medalje u džudou na Olimpijskim igrama 2008. godine, nakon čega prelazi na MMA i postaje šampion UFC-a gde je čak šest puta branila osvojeni pojas po čemu je rekorder u svetu.

Zbog ovoga je postala i prva žena koja je ušla u UFC Kuću slavnih, a od 2018. godine prelazi na rvanje, a u međuvremenu se oprobala i u glumi i pisanju.

Ona je izjavila da je gejming oduvek bio bitan deo njenog života i da je srećna što će imati priliku da svojim fanovima prikaže pravu sebe kroz strimovanje. Svoju striming karijeru će započeti igrom Pokemon Sword and Shield, pošto su igre iz Pokemon serijala jedne od njenih omiljenih igara.

Ona će svoj prvi strim održati 18. februara a svako ko je zainteresovan će moći da ga prati na njenoj zvaničnoj striming FB stranici.