Riot najavio početak VALORANT beta faze

Ostale igre 31. mar. 202016:57 > 16:58
Podeli:
Riot

Gejmeri koji su sa nestrpljenjem iščekivali da zaigraju novu Riotovu igru VALORANT će uz malo sreće imati priliku već od aprila.

Ostanak velikog broja ljudi kod kuće je uticao i na sve veću potražnju za novim video igrama, a Riot je rešio da što pre izađe u susret svojim fanovima i već od 7. aprila im omogući igranje FPS naslova VALORANT u zatvorenoj beta fazi.

Više detalja o tome kako da se prijavite možete pronaći na Riotovoj objavi, a ukoliko se ne pronađete među najsrećnijima možete pratiti strimere koji će dok igraju povremeno deliti beta ključeve.

Cela situacija sa korona virusom je donekle otežala sprovođenje plana oko puštanja beta faze, zbog čega će on u početku biti pušten u EU (Evropa, Rusija, Turska) i NA (Amerika i Kanada) regiji, dok će Azija izgledati morati malo da sačeka.

Treba napomenuti da progres koji na nalogu ostvarite u toku beta faze se neće preneti u igru kada ona zvanično izađe, kako bi svi igrači imali jednake šanse da napreduju.

Za razliku od progresa, sve VALORANT poene koje kupite tokom beta faze Riot će vam vratiti kada igra izađe uz dodatni bonus od 20% kao nagradu za podršku igri u ranoj fazi projekta.

Riot je potvrdio da i dalje planira da izbaci igru negde tokom leta ove godine, ali za sada nema detaljnijih podataka o tačnom datumu.