MVP Overwatch Lige prešao na VALORANT

Ostale igre 29. apr 202014:12 > 14:16
Podeli:
Blizzard

Poznato je da je Overwatch esport već duže vreme u velikoj krizi, ali i pored toga ovaj događaj je nešto što zaista nikada ne bi očekivali.

Zvezda aktuelnih šampiona Overwatch Lige San Francisco Shocka Jay „sinatraa“ Won je objavio da napustio Overwatch esport i da prelazi na novi FPS igru VALORANT.

On je prošle godine predvodio SFS do ubedljive 4-0 pobede u velikom finalu druge sezone Overwatch Lige protiv Vancouver Titansa, a za svoju odličnu igru je nagrađen titulom MVP igrača.

Sinatraa se probio u Overwatch esportu sa samo 17 godina skrenuvši pažnju na sebe sjajnom igrom u dresu američke reprezentacije na Overwatch Svetskom Kupu. Kada je napunio 18 godina odmah se priključio Overwatch Ligi gde je njegov talenat došao do punog izražaja.

On je pojasnio da odluku nije doneo preko noći već da je proveo skoro mesec dana razmišljajući o tome, kao i da je jednostavno izgubio želju za igranjem Overwatcha i da je shvatio da nema više šta da traži u ovoj igri.

Sinatraa je već potpisao za VALORANT tim. On će karijeru nastaviti u ekipi Sentinels gde će mu društvo praviti i bivši CS:GO pro igrači Shahzeb “ShahZaM” Khan i Hunter „SicK“ Mims.