Fortuna donosi VALORANT Invitational turnir

Podeli:
Fortuna eSports

Hajp za novom riotovom igrom VALORANT ne prestaje da raste, što je bio dovoljan znak da je vreme i za turnir na našim prostorima. Dobro poznata imena naše esport scene će se predstojećeg vikenda boriti za nagradni fond od 500 evra i pokazati kako se snalaze u nečemu potpuno novom.

U subotu i nedelju 23. i 24. maja od 16 časova gledamo esport organizacije Energypot Wizards, Cr4zy, ŠAIM SE i Ultraplex u borbi koja će primarno biti zabavnog karaktera kako bi gledaoci koji još uvek nisu imali prilike da zaigraju VALORANT videli potencijal ove igre i zašto ona danas privlači ogroman broj ljudi iz sveta FPS i MOBA igara.

fortuna esport

Turnir će se igrati po sistemu baraža i duplih eliminacija što znači da će svaka ekipa odigrati barem dva meča (svaki meč se igra na dve dobijene partije).

Pored zabave treba napomenuti i da će pobednički tim otići sa turnira bogatiji za 500 evra. Sve mečeve možete gledati u direktnom prenosu na Sport Klub Esports TV kanalu ili Fortuna Esports Jutjubu, uz komentarisanje dobro poznatih lica iz sveta domaćeg LoL i CS:GO esporta.