Balkan PUBG Liga uživo na Sport Klubu

Ostale igre 25. jun. 202010:33 > 10:34
Podeli:
Screenshot

Fortuna Esports i Sport Klub u saradnji sa organizatorima Balkan PUBG Lige donose petu sezonu najvećeg regionalnog PUBG takmičenja na male ekrane.

Tokom prethodne četiri sezone PUBG zajednica se okupila oko BPL lige koja je izrasla u veliko regionalno takmičenje sa ciljem da Balkan stavi na PUBG mapu Evrope. Oni su svojim trudom i zalaganjem zaslužili priliku da se pokažu pred još većim auditorijumom, zbog čega će se peta sezona takmičenja prenositi na Sport Klub Esports TV kanalu i Fortuna Esports Jutjubu.

Osam najboljih timova iz prošle sezone učestvuju u petoj sezoni takmičenja, dok će preostalih osam ekipa morati da se bore za opstanak protiv izazivača iz kvalifikacija. Svi koji izbore učešće će se potom boriti u šest kola, tokom kojih će se odigrati ukupno 30 mapa. Tokom lige će se igrati mape Erangel i Miramar.

Timovi će se za prvo mesto dobijati deset bodova, šest za drugo, pet za treće i tako sve do sedmog i osmog mesta koja donose po jedan bod, koliko donosi i svaki kill na mapi.

Kvalifikacije za petu sezonu su na programu od 1. do 5. jula, a sama liga se igra od 10. jula do 1. avgusta.

Nagradni fond pete sezone je dupliran u odnosu na sezonu četiri i iznosi 2.000 evra, a pobedniku pripada pola od te sume.

Ako želite da se sa svojom ekipom oprobate u kvalifikacijama, prijave možete poslati na ovom linku.