Team Lucid odbranio titulu prvaka Balkan PUBG Lige

Ostale igre 02. avg. 202022:38 > 22:39
Podeli:
Screenshot

Team Lucid je osvojio petu uzastopnu titulu Balkan PUBG Lige uzevši ukupno 395 poena nakon 32 odigrane mape, 42 više od drugoplasirane ekipe Redline.

Peta sezona Balkan PUBG Lige je ušla u izuzetno zanimljivu završnicu nakon što je Redline odličnom igrom u drugoj nedelji takmičenja uspeo da izgura Team Lucid sa prve pozicije i najavi žestoku borbu u trećoj nedelji.

Da nemaju nameru da predaju trofej, Team Lucid dokazuje osvajanjem prvog mesta na prvoj mapi treće nedelje i odatle konstantno dolaze do top 4 plasmana u svakoj rundi sem pete. Redline se ponovo primakao kada su osvojili rundu devet, ali na preostale tri mape do kraja takmičenja osvajaju tek 8. 13. i 7. mesto zbog čega nisu uspeli da zbace moćni Lucid sa trona.

Predvođeni sjajnim Lukom „Lukarux“ Rukavinom koji je završio petu sezonu kao najbolji igrač po statistici kada je reč o ukupnom broju killova, asistencija i ukupnoj šteti protivničkim igračima, Team Lucid je nastavio sa vladavinom na Balkanu, ali ono što je bitno je da su u petoj sezoni dobili novog rivala koji je pokazao da može da im parira i ozbiljno ugrozi šampione.

Treće mesto u ligi je zauzela ekipa Team Misfits, dok ostatak top 8 čine: mForce, Snipp, QSKE, DRGN Gaming i Grove Street. Ove ekipe su obezbedile direktan plasman u šestu sezonu takmičenja.

Konačan raspored pete sezone Balkan PUBG Lige:

Screenshot