Balkanska PUBG Liga dobila slot na PUBG Major turniru

Ostale igre 13. jun. 202116:453 komentara
Podeli:
BPL
PUBG Balkan Liga

Regionalna PUBG esport zajednica je nagrađena za trud i uspeh koji je ostvarila velikim prizanjem u vidu slota na PUBG Continental Series 5 EU turniru.

U pitanju je veliko PUBG takmičenje sa nagradnim fondom od 250.000 dolara koji ujedno vodi i na PUBG Global Championship koji možemo nazvati PUBG esport prvenstvo sveta.

Iako naši timovi već dugo vremena učestvuju na PCS turnirima, oni su oduvek morali da se izbore za učešće preko kvalifikacija, dok će sada šampion Balkan PUBG Lige direktno proći na regionalnu plejof završnicu. Naš najuspešniji PUBG tim Redline se takmiči i u aktuelnoj četvrtoj sezoni takmičenja. Oni su do sada igrali u svim sezonama PCS-a, a u drugoj sezoni su dobili i direktan poziv na turnir.

Ne treba zaboraviti ni Team sniip koji je igrao u prvoj sezoni, kao ni Team Misfits koji je uz Redline igrao na PCS: Charity Showdown turniru koji se igrao za nagradni fond od 100.000 dolara.

Osma sezona BPL-a je na programu od 6. do 28. jula uz prenos na Sport Klub Esports televiziji, a sve detalje oko prijavljanja možete pronači na zvaničnom sajtu.

PCS 5
PCS 5
Komentari

Vaš komentar