Srbija protiv Hrvatske u finalu Sinalco PES Balkan Lige

Podeli:
PES Liga
Srbija - Hrvatska

U reprizi finala druge sezone takmičenja ponovo ćemo gledati Srbiju i Hrvatsku u okršaju za zvanje najbolje PES reprezentacije na Balkanu. Oni će danas od 16 časova odlučiti ko će biti šampion treće sezone Sinalco PES Balkan Lige.

Prvo polufinale između Srbije i Bosne i Hercegovine je otvoreno neočekivanom 5-3 pobedom reprezentacije BiH u prvom meču, zahvaljući sjajnoj igri Marka „MM17DeMarco“ Zovkoa koji je bio bolji od dvostrukog šampiona takmičenja Stefana „Kepa“ Slavkovića. Srbija je izjednačila u ukupnom skoru na 1-1 nakon pobede posle izvođenja penala u drugom meču u kom su se borili Đorđe „djole95“ Milićević i Feđa „Zeusinjo“ Đedović.

Srbija je imala puno sreće u trećem meču koji se igra na 2 na 2 gde je slavila rezultatom 2-1 iako je reprezentacija BiH imala šut za produžetke u poslednjim sekundama utakmice.

Zeusinjo je uspeo da dovede BiH do odlučujuće pete partije pobedivši Djoleta u četvrtoj partiji rezultatom 1-0, ali u njoj Srbija odnosi ubedljivu 6-1 pobedu nošena Kepinom sjajnom igrom u revanšu protiv DeMarca.

U drugom polufinalu Hrvatska je došla do ubedljive 3-0 pobede. Hrvati su poveli 6-3 pobedom Andreja „dzaner18“ Šporčića protiv Davida „Garevski“ Garevskog. Na 2-0 je povećao Tomislav „Vojkec“ Vojković u meču u kom je slavio 4-1 protiv Taška „Tashko“ Ilijeva, a tačku na meč Hrvati stavljaju 4-3 pobedom u 2 na 2 meču.

Srbija i Hrvatska igraju danas od 16 časova za titulu, uz direktan prenos na Sport Klub Esports televiziji i Fortuna Esports Jutjubu.

Komentari

Vaš komentar