Srpsko-hrvatski tim Entropiq je PUBG šampion Evrope!

Ostale igre 10. maj 202212:19 > 22:51
Podeli:
Entropiq
Entropiq

Popularni PUBG tim iz regiona koga čine igrači iz Srbije i Hrvatske je napravio ogroman uspeh osvajanjem šeste sezone EU PUBG Continental Series turnira gde su iza sebe ostavili poznata imena esporta kao što su Team Liquid, FaZe Clan, Na'Vi Heroic, ENCE i mnogi drugi.

Ekipa koju čine Jurica „ivas“ Baronić, Luka „Lukarux“ Rukavina, Jovan „Naylup“ Tomašević, Miloš „Qbe“ Darkinović i trener Luka „ZEKO“ Hutinec su se plasirali na turnir vredan 250.000 dolara preko kvalifikacija. U konkurenciji od 16 timova osvojili su ukupno 264 poena nakon dve nedelje takmičenja, 18 više od drugoplasirane ekipe Northern Lights Team, dok je treće mesto zauzeo FaZe Clan sa 243 boda.

Entropiq je napravio veliku prednost nakon prve nedelje u kojoj su došli do 174 poena, čak 50 više od prvog najbližeg pratioca, ekipe FaZe, da bi solidnom igrom u drugom delu uspeli da održe prednost u odnosnu na rivale i dođu do titule.

Igrači Entropiqa igraju zajedno uz manje izmene u prvoj postavi još od marta 2020. godine kada su osnovali ekipu Redline sa kojoj osvajaju petu sezonu balkanske PUBG lige. U avgustu prošle godine prelaze u češku organizaciju Entropiq i za manje od godinu dana dolaze do svog najvećeg uspeha u karijeri.

Pored novčane nagrade u iznosu od 60.000 dolara Entropiq je osvojio i 450 PGC bodova koji će im pomoći u trci za plasman na PUBG Global Championship, odnosno Svetsko prvenstvo u PUBG esportu.

Komentari

Vaš komentar