Anderson: Napad je bio fantastičan, zaslužio je više

Vesti EURO 18. jun 202118:33 > 18:44
Podeli:
Jane Anderson
REUTERS/David Ramos

Selektor Švedske Jane Anderson posle minimalne pobede nad Slovačkom hvali igru svog tima, posebno napadača, iako su jedini gol postigli sa penala.

Lepo je imati četiri boda iz dve utakmice. U poslednjih sedam utakmica primili smo samo jedan gol i to dovoljno govori o igri odbrane. Ali i naš napad je zaslužio više, bili su fantastični. Isak je veliki talenat. Mlad je igrač, koji još ima prostora za napredak, ali je zaista dobro igrao – rekao je Anderson.

povezano

Međutim, napad nije ponovo bio naročito efikasan, zbog toga je dugo na snazi bio rezultat 0:0.

Nismo igrali kako smo želeli u prvom poluvremenu. Slovačka se dobro kretala i nisu nam davali previše prostora. U drugom delu smo preorali teren. Ponekad vam protivnik baš oteža utakmicu, ali smo uspeli da uspostavimo kontrolu meča.

Slaže se i strelac jedinog gola Emil Forsberg da je utakmica imala dva lica.

Bio je čudan meč. Počeli smo dobro prvo poluvreme, ali smo onda stali. Posle dobrog razgovora na poluvremenu izašli smo sa željom da odradimo drugi deo bolje. Izašli smo znatno agresivniji i tako smo iznudili penal. Najvažnije je da smo pobedili.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (PROMO)

Komentari

Vaš komentar