Arnautović se izvinio: Nisam rasista

Vesti EURO 14. jun. 202115:46 > 15:52
Podeli:
Marko Arnautović
xChristianxWalgram

Prilikom postizanja trećeg pogotka za Austriju u utakmici protiv Severne Makedonije Marko Arnautović je imao burnu reakciju. Uputio je niz oštrih reči ka jednom makedonskom reprezentativcu, a za to se posle svega izvinio.

Fudbaler kineskog Šangaja je dao gol u 89. minutu, a umesto da ga proslavi on je imao niz ružnih reči koje je uputio jednom makedonskom igraču. Smirivali su Arnautovića njegovi saigrači, a dan kasnije je on i sam priznao da je pretrao i izvinio se i to i na makedonskom i na albanskom.

„Bilo je nekih vrelih reči juče u sred naboja emocija i hteo bih da se izvinim. Posebno prijateljima iz Severne Makedonije i Albanije. Jedno bih rekao jasno: Nisam rasista. Imam prijatelje iz svake zemlje i zalažem se za različitost. Svi koji me znaju svesni su toga“, napisao je Marko Arnautović na Instagramu.

Mediji inače pišu kako je Arnautović imao rasistički gest, a takođe je uputio psovke ka igraču makedonske reprezentacije koji je albanske nacionalnosti.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (PROMO)

 

Komentari

Vaš komentar