Eriksen i lekari koji su ga spasli dobili poziv za finale EP

Vesti EURO 6. jul. 202120:49
Podeli:
Christian Eriksen
Pool via REUTERS/Jonathan Nackstrand

Kristijan Eriksen, njegova supruga i šest članova lekarskog tima koji je reprezentativcu Danske spasao život pozvani su da budu počasni gosti UEFA na finalu Evropskog prvenstva.

Kristijan Eriksen srušio se na terenu tokom meča prvog kola između Danske i Finske i nakon zastoja srca i velike drame uspešno se oporavlja.

UEFA je u utorak potvrdila da je Eriksen dobio poziv da sa suprugom i ljudima koji su mu spasli život bude počasni gost na finalu Evropskog prvenstva na Vembliju.

Ipak, nema zvanične potvrde da li će se Eriksen odazvati pozivu, ali lekarski tim je prihvatio poziv UEFA.

Jedan od njih, Peder Ersgard rekao je da se osećao počastvovano kada je dobio specijalnu pozivnicu od prvog čoveka UEFA Aleksandra Čeferina.

„Uzbuđen sam kao dete na Badnje veče. Veoma sam ponosan na ono što smo uradili svi zajedno. Nadam se da će u finalu igrati Danska i Italija. To bi bilo zaista veliko, zamislite da postanemo šampioni Evrope“, rekao je Ersgard danskim medijima.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (PROMO)

Komentari

Vaš komentar