„Eriksen u jednom trenutku više nije davao znake života…“

Vesti EURO 13. jun 20210:39 > 14. jun 2021 14:26
Kristijan Eriksen
REUTERS/Friedemann Vogel

Doktor danske reprezentacije ispričao je šta se dogodilo u trenutku kada je fudbaler Kristijan Eriksen izgubio svest tokom prvog poluvremena meča protiv Finske.

Povezane vesti

Danska je izgubila u Kopenhagenu od Finske 0:1 u prvom kolu Grupe B na EURO 2020, ali je rezultat ostao u senci napete situacije u finišu prvog poluvremena kad se Kristijan Eriksen iznenada sam od sebe srušio na travu.

Kada smo dotrčali do njega, on je disao. Proverili smo mu puls i imao ga je. Međutim, onda smo odjednom prestali da osećamo puls. Počeli smo odmah da intervenišemo kako bismo ga održali u životu. Srećom, ostao je sa nama“, rekao je lekar reprezentacije za danske medije.

Kristijan Eriksen je kolabirao u finišu prvog poluvremena, ali je posle polučasvone borbe za život u svesnom stanju prevežen u bolnicu. Utakmica je tada prekinuta i nastavljena skoro dva sata kasnije.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (PROMO)

 

Komentari

Vaš komentar