Hrvati negativni, niko sem Perišića ne mora u samoizolaciju

Vesti EURO 27. jun. 202110:18 > 10:2111 komentara
Podeli:
Ivan Perišić
Photo by Paul Ellis - Pool/Getty Images

Nijedan drugi igrač reprezentacije Hrvatske ne mora da ide u samoizolaciju, posle pozitivnog testa Ivana Perišića na virus korona.

Kako se navodi u saopštenju Fudbalske asocijacije Hrvatske, nadležna epidemiološka služba procenila je da su su mere poštovane, pa da ostali igrači i članovi stručnog štaba i delegacije ne treba da idu u samoizolaciju.

EURO 2020:

„Svesni smo da se ovakvo nešto može dogoditi svakoj reprezentaciji i svakom pojedincu. Upravo zato od prvoga dana poštujemo sve mere: kako bismo sprečili mogućnost izolacije za veći broj igrača. U kontekstu novonastale situacije, lekarska služba čini sve kako bismo sprečili eventualno širenje virusa, kao što smo uspešno činili i tokom jeseni kada smo imali slične pojedinačne slučajeve tokom Lige nacija“, poručio je doktor reprezentacije Saša Janković i dodao:

„To uključuje i antigensko testiranje koje je potvrdilo da nema drugih zaraženih članova reprezentacije. Žao nam je što Ivana neće biti protiv Španije, a želimo mu da mu virus prođe što brže i uz što manje simptoma“.

Reprezentacija Hrvatske u nedelju u 10.35 leti iz Pule u Kopenhagen, gde je u ponedeljak u 18.00 sati čeka utakmica sa Španijom u osmini finala Evropskog prvenstva, uz direktni prenos na TV Nova S.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (PROMO)

Komentari

Vaš komentar