It is coming home vs It is coming to Rome

Vesti EURO 10. jul. 202116:38 > 16:392 komentara
Podeli:
Engleska
REUTERS/Paul Ellis

Nešto više od 24 sata ostalo je do finala Evropskog prvenstva. Zagrevanje navijača na društvanim mrežama traje već nekoliko dana, od kada je poznato da će na Vembliju za pehar igrati Engleska i Italija.

Englezi još od dolaska Gereta Sautgejta i Mundijala u Rusiji igraju pod sloganom „It’s coming home“, grade priču oko toga i čekaju veliki trofej.

Italijani, ali i svi oni koji će u finalu navijati za Azure imaju odgovor, tipičan navijački – „It’s coming to Rome“.

I sasvim je jasno da po gradovima širom Italije i Engleske niko ne miruje, svi sa nestrpljenjem čekaju nedelju i svi se nadaju da će baš njihova reprezentacija slaviti na kraju.

Isto tako ne miruju ni društvene mreže. I opet, jasno je da i tu prednjače italijanski i engleski navijači sa svojim pesmama, šalama i porukama podrške. Ono što nam je donelo ovo finale je i činjenica da većina Evrope, i oni koji nisu ni gledali svoje timove na EURO 2020 i oni čije su reprezentacije ispale, sa malo više naklonosti gledaju na Italijane.

Zato je Tviter preplavljen odličnim sadržajem, pa ako vam je promaklo ili vam već neko od prijatelja nije poslao – uživajte, izdvojili smo samo nekoliko primera.

Najbolje smo ostavili za kraj.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (PROMO)

Komentari

Vaš komentar