Kejn: Kjelini i Bonuči ratnici, Vembli idealan za istoriju

Vesti EURO 11. jul. 202113:041 komentar
Podeli:
Hari Kejn
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Napadač reprezentacije Engleske Hari Kejn kaže da se raduje duelima sa Đorđom Kjelinijem i Leonardom Bonučijem u finalu Evropskog prvenstva (21.00, TV Nova S).

„Pre svega, oni su odlični odbrambeni igrači. Čitaju igru veoma dobro i znaju kako da se postavi. Naravno, to su i dvojica ratnika, tako da očekujem veliku bitku. Zbog ovakvih mečeva se i bavimo fudbalom“, rekao je Kejn i dodao:

Finale EP:

„Oni će dati sve od sebe da pobede, a isti je slučaj i sa mnom. Neka najbolji pobedi, a ja se radujem izazovu. Kao napadač, ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da igraš protiv najboljih, a to će biti slučaj u nedelju“.

Prvak Evrope biće odlučen na Vembliju, pred mnogo domaćih navijača.

„To što se igra na Vembliju čini utakmicu još većom i posebnom. Tu će biti naši navijači i davaće nam vetar u leđa. Energija će biti neverovatna – nema boljeg mesta da osvojimo naš drugi veliki trofej (posle Mundijala 1966). Biće uzbuđenja, biće nervoze, a na nama je da tu energiju preusmerimo u svoju korist“, dodao je 27-godišnji Kejn.

Engleska – Italija, od 21.00, uz direktni prenos na TV Nova S, za titulu prvaka Evrope.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (PROMO)

Komentari

Vaš komentar