Le Gret: Zidan će biti selektor Francuske

Vesti EURO 30. jun 202121:17 > 21:21
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Reprezentacija Francuske je doživela neuspeh na Evropskom prvenstu. Aktuelni prvaci sveta poraženi su posle penala u osmini finala od Švajcarske, iako su važili za prvog favorita za osvajanje titule.

U javnosti je prisutno veliko nezadovoljstvo, a najviše je na udaru kritika selektor Didije Dešan. Predsednik Fudbalske federacije Francuske Noel Le Gret nije želeo da spekuliše o Dešanovoj sudbini.

povezane vesti

Mora dobro da razmisli, kao i ja. Provešćemo dan zajedno, razgovarati o njegovoj motivaciji i željama. Ne možemo posle jednog neuspeha da sve dovodimo u pitanje. Pričamo o čoveku koji nas je vodio do titule prvaka sveta. Ništa nećemo odlučivati na brzinu“, rekao je Le Gret.

Većina Francuza kao prvog pika za naslednika ističu Zinedina Zidana.

Zinedin je čovek koga obožavam. Uspešan i kao igrač i kao trener. Zidan će sigurno voditi Francusku. Kada? Ne znam. Ali to će se sigurno desiti jednog dana“, istakao je Le Gret.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko.(PROMO)

Komentari

Vaš komentar