Materaci: Englezi su u strahu kao Nemci, presudiće Imobile

Podeli:
Italy coach Roberto Mancini shakes hands with Ciro Immobile Imobile
REUTERS/Laurence Griffiths

Nekadašnji defanzivac Italije i Intera Marko Materaci nada se da će Ćiro Imobile postići gol u nedelju koji će Azurima doneti titulu prvaka Evrope.

Povezane vesti

Materaci je finale na Vembliju uporedio sa polufinalnom utakmicom Svetskog prvenstva u Nemačkoj 2006 kad su Italijani bili bolji od domaćina takmičenja.

Sad Engleska igra kod kuće, kao Nemačke te 2006. Sećam se lica nemačkih fudbalera u tunelu pred izlazak na teren. Bili su beli kao njihovi dresovi. Govorili smo između sebe: ‘Oni nas se plaše, imaju strah’ i zaista su ga imali. Imali smo osobu koja je prevodila ono što su nemački fudbaleri govorili na terenu i znali smo da su osećali pritisak. Slično sam video pre neki dan na licima Engleza kad su im Danci dali gol. Roberto Manćini bi trebalo da iskoristi pritisak koji osećaju domaćini„, kaže Marko Materaci.

Bivši italijanski fudbaler podseća na ranije uspehe Azura na čuvenom stadionu.

Igrali smo dva puta na Vembliju i radovali se posle golova Fabija Kapela i Đanfranka Zole. Ovog puta se nadam da će Imobile biti taj koji će srušiti Engleze.“

Finale EURO 2020 između Engleske i Italije na programu je u nedelju od 21 čas na Vembliju.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (PROMO)

 

Komentari

Vaš komentar