Miler: Promašaj koji vam ostane u mislima i drži vas budnima

Vesti EURO 30. jun. 202114:15
Podeli:
Frank Augstein - Pool, Getty Images

Nemački fudbaler Tomas Miler oglasio se posle eliminacije njegove reprezentacije sa Evropskog prvenstva, istakavši da će dugo pamtiti svoj promašaj protiv Engleske.

Nemačka je u osmini finala Evropskog prvenstva izgubila do Engleske 2:0.

U 81. Miler je promašio šut iz kontre i tako propustio priliku da izjednači na 1:1. Samo pet minuta kasnije Kejn je postigao drugi gol za ‘gordi albion’.

euro 2020

„To je bilo to, taj jedan trenutak koji vam ostane u mislima i drži vas budnima noću. Onaj momenat za koji radite, trenirate, živite. Trenutak u kome je na vama da vratite tim u igru u neizvesnoj nokaut utakmici, da kompletnu naciju bacite u ekstazu. Vraški boli propustiti takvu priliku. Boli me kada razmišljam o celom timu, saigračima, treneru, svi oni su verovali da ću biti tamo, da ću iskoristiti šansu. Ali najviše od svega me boli zbog navijača, koji su nas podržavali tokom celog turnira, uprkos teškim okolnostima“, poručio je Miler.

Za Nemačku je turnir završen, a Englesku čeka duel sa Ukrajinom u borbi za polufinale.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko.(PROMO)

Komentari

Vaš komentar