Rebić i Bradarić: Treninzi dobri, spremamo se

EURO 9. jun 202118:36 > 18:38
Nogometni savez Hrvatske
Nogometni savez Hrvatske

Četiri dana osatla su do prve utakmice reprezentacije Hrvatske na Evropskom prvenstvu. Izabranici Zlatka Dalića u prvom meču igraju protiv Engleske.

U sredu su u Rovinju novinarima na raspolaganju bili Ante Rebić i Domagoj Bradarić.

„Dobro se pripremamo za ovu prvu utakmicu, analizirali smo Belgiju, videli smo koji su nedostaci. Dobro ćemo se spremiti za utakmicu. U Engleskoj reprezentaciji dosta je maldih igrača, ali i onih koje poznajemo. Mislim da oni ne razmišljaju o tome šta se dogodilo pre tri godine već da se kao i mi pripremaju za ovaj susrez. Ne mislim da Engleska ima slabe tačke, ali mi ćemo se spremiti što je bolje moguće i ostvarićemo što je moguće bolji rezultat“, poručio je između ostalog Ante Rebić i istakao da je prolazak grupe prvi cilj.

„Mogu da kažem da su treninzi dosta dobri, svi rade maksimalno, a ekipa je kvalitetna. Radimo na taktici. Što se mene tiče, tu sam, radim i videćemo šta će biti. Konkurencija na mojoj poziciji je jaka, ali svi se nadamo da ćemo dobiti šansu. Nadam se prilici i radim za nju. Odluka je na selektoru“, rekao je Domagoj Bradarić.

 

Komentari

Vaš komentar