Sautgejt: Engleska je spremna za Italiju

Vesti EURO 10. jul. 202121:352 komentara
Podeli:
Jan Kruger/Getty Images

Selektor Engleske Geret Sautgejt ističe da je ova generacija izvukla pouke iz ranijih neuspeha reprezentacije i da je spremna za finale EURO 2020.

Sve će se videti sutra. Mi smo u finalu i tu smo da pobedimo. Zadovoljno smo što stvaramo ozbiljno nasleđe, ali sada želimo da donesemo kući trofej, svima. Pripremamo se kao i za svaku utakmicu. Bez obzira na važnost utakmice treba nam ta konstantnost. Svi se raduju tome – rekao je Sautgejt.

povezano

Reprezentacija i selektor dobili su pismo podrške Kraljice Elizabete II, ali i premijera, što i Sautgejt ističe kao veliku stvar za čitav tim.

Fantastično je dobiti pismo od Kraljice i premijera i da je prepoznato da igrači i stručno osoblje idu pravim putem.

Engleska je prvi put u finalu nekog velikog takmičenja posle 55 godina, kada je Gordi Albion osvojio titulu svetskog šampiona, jedinu veliku titulu.

Ti porazi, turniri koji se nisu dobro završavali, bili su jako važni za ovaj tim. Tokom poslednje četiri godine probio je mnogo barijera, prošli kroz mnogo izazova, različitih načina pobeđivanja, preokreta, kroz produžetke i penale. Odlučnost i iskustvo dobro su pripremili ovaj tim za ovaj momenat.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko.(PROMO)

Komentari

Vaš komentar