Sautgejt: Ponosan na igrače; Sterling: Morali da kopamo

Vesti EURO 8. jul. 20210:21 > 0:23
Podeli:
Geret Sautgejt
Printscreen

Engleska je pobedila Dansku posle produžetka 2:1 i izborila prvi plasman u finale evropskih šampionata. Selektor Geret Sautgejt sijao je od sreće, kao i jedan od junaka Rahim Sterling.

povezano

Ponosan sam na igrače. Ovo je bila neverovatna utakmica, navijači su bili neverovatni. Znali smo da utakmica neće biti ravna linija kao u Rimu. Rekao sam igračima da moramo da budemo strpljivi i postojani i bili smo – rekao je Sautgejt.

Rahim Sterling je jedan od junaka, s obzirom da je iznudio penal koji je odlučio utakmicu.

Ovo je bila partija na najvišem nivou. Morali smo duboko da kopamo. Prvi put da smo primili gol na turniru, ali dobro smo reagovali i pokazali jak duh. Znali smo da će biti teško, ali smo ostali strpljivi i znali smo da ćemo trčanjem i agresivnošću sve dovesti na ono što želimo. Ovo je još jedan korak u pravom smeru, ali sada moramo da se fokusiramo na finale. Korak po korak. Znamo koliko fudbal znači zemlji. Energija, atmosfera, sve je bilo vrhunski. Malo ćemo slaviti, a onda fokus na Italiju.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko.(PROMO)

Komentari

Vaš komentar