Specijal EURO 2020 je tu!

Vesti EURO 11. jun. 202115:04 > 15:544 komentara
Podeli:
EURO 2020
UEFA EURO 2020

Čekanju je došao kraj – sati nas dele od početka Evropskog prvenstva u fudbalu, a tim povodom Sport Klub je spremio specijal posvećen jednom od najvažnijih sportskih događaja ove godine.

Sve utakmice Šampionata ’Starog kontinenta’ moći ćete da pratite na kanalima United Media, prvenstveno Novoj S, dok će Sport Klub 2 do 11. jula biti posvećen samo najboljim evropskim reprezentacijama.

Na našem specijalu pored vesti i izveštaja moći ćete ekskluzivno da vidite golove i najzanimljivije detalje sa svih utakmica! Nećemo zapostaviti ni studijske emisije, a redakcija Sport Kluba pripremila je i brojne tekstove.

EURO mog detinjstva je tema kojom su se pozabavili naši brojni komentatori i novinari, pisali smo o herojima prethodnih šampionata, pojedinim detaljima koji su obeležili istoriju, ali i gradovima koji će ugostiti EURO. Uz to, svakodnevno ćemo imati vremeplov u kojem ćemo se prisećati šta se desilo na određeni dan u istoriji Evropskog prvenstva, kao i Stav trenera u kojem će stručnjaci analizirati ono šta se desilo prethodnog dana, ali i najavu šta nas šta kada čeka.

Budite uz Sport Klub i ostale kanale United Media!

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko.

 

Komentari

Vaš komentar