Spinacola ide u London: Nervozniji sam ovde

Vesti EURO 10. jul 20219:23 > 9:25
Podeli:
Leonardo Spinazzola
Pool via REUTERS/Andreas Gebert

Italijanski fudbaler Leonardo Spinacola koji nije sa svojim saigračima u Londonu zbog povrede Ahilove tetive, kaže da bi mu lakše bilo da je sa reprezentacijom nego što je kod kuće gde se oporavlja posle operacije. Poručuje da je nervozniji i da bi mirniji bio da može da igra finale sa Azurima.

Romin fudbaler se povredio na utakmici sa Belgijom gde je između ostalog spasio jedan čist pogodak. Igrač koji je jedan od najvećih otkrovenja na Evropskom prvenstvu ide u London da gleda reprezentaciju sa tribina.

Emotivniji sam ovde nego da sam tamo i da sam deo tima koji se sprema za utakmicu. Nervozniji sam ovde„, rekao je Spinacola za italijanski Skaj.

Ovde sam sa porodicom, ženom i decom i pokušavam da se fokusiram na dobre stvari koje imam u životu. Pričao sam sa saigračima dva sata posle pobede nad Španijom. Čekao sam ih da se vrate u autobus i pevali su mi pesmu. Znam da će biti fantastični u finalu u nedelju i ne mogu da dočekam„, kazao je Spinacola.

Radi se inače o igraču koji je na dve utakmice na Evropskom prvenstvu bio najbolji igrač, a takođe je postavio rekord po brzini jer je trčao 33,8 kilometara na čas u jednom sprintu. Italijanski bek kaže da Italija može da slavi protiv Engleske u finalu na „Vembliju“.

Engelska ima strašne individualce poput Rašforda, Sanča i Fodena na klupi, koji su mladi ali fenomenalni. To pokazuje koliko je tim jak. Biće teška utakmica ali mi smo odlična ekipa i možemo da dobijemo„, kaže Spinacola.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (PROMO)

Komentari

Vaš komentar