U šoku zbog Eriksena: Nema engleske konferencije za medije

Vesti EURO 12. jun. 202120:09 > 14. jun. 2021 14:443 komentara
Podeli:
Julian Finney/Getty Images

Fudbalska repreentacija Engleske neće održati konferenciju za medije pred prvi meč Evropskog prvenstva. Rukovodioci fudbalskog saveza Engleske zatražili su da se konferencija ne održi usled nemilih scena viđenih u Kopenhagenu, gde je fudbaler Danske Kristijan Eriksen kolabirao tokom meča.

Povezano:

Englezi se u prvom meču Grupe D sastaju sa selekcijom Hrvatske u nedelju od 15 časova.

Eriksen je, prema najnovijim informacijama dobro i svestan je u bolnici u danskoj prestonici.

U svetlu užasnih događaja koji su viđeni u Kopenhagenu, Fudbalski savez Engleske tražio je dozvolu da ne održi konferenciju za medije koja je bila zakazana za 19 časova i 30 minuta. UEFA je pristala na taj zahrev, pa je konferencija otkazana“, stoji u saopštenju engleske fudbalske federacije.

Fudbaleri Gareta Sautgejta smatraju se jednim od favorita na startu Evropskog prvenstva, a u Grupi D se osim Hrvata i Engleza nalaze još i selekcije Češke i Škotske.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (PROMO)

Komentari

Vaš komentar