Verati: Italija mora da cilja na najviše

Podeli:
Marko Verati
REUTERS/Mike Hewitt

Najjači utisak posle grupne faze EURO 2020 ostavili su Italijani, sa sve tri pobede i to bez primljenog gola. Nešto što niko nije učinio na velikim takmičenjima. Jedan od glavnih igrača Azura Marko Verati ističe da ne smeju da stanu na tome.

Što dalje budemo išli, to će i pritisak rasti. Ali potreban nam je entuzijazam kako bismo igrali naš fudbal. A to je jedini način da postignemo nešto veliko. Ako ne postaviš pred sebe određene ciljeve, postaje teško da ih ostvariš. Ponekad mali detalji prave razliku i moramo da razmišljamo na veliko. Italija mora da cilja na najviše – rekao je Verati.

Vezista Pari Sen Žermena zbog oporavka od povrede propustio je prve dve utakmice na šampionatu, ali je treću protiv Velsa odigrao celu i bio igrač utakmice. Ostaje da se vidi da li će u meču osmine finala protiv Austrije u subotu igrati od starta, ili će ipak njegovu poziciju, kao i u prva dva meča zauzeti Lokateli.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko.(PROMO)

Komentari

Vaš komentar