Simonović: Bićemo spremni za Gruziju

Podeli:
fiba.basketball

Košarkaši Crne Gore, nesrećno su poraženi od Turske, pobedili su Belgiju i Bugarsku, nastojali su da iznenade Španiju, koja je neočekivano poražena od Belgije, ali nisu uspeli u tome. Španija je slavila sa 82:65. Crna Gora će u poslednjem kolu, protiv Gruzije, nastojati da obezbedi mesto u osmini finala Eropskog prvenstva.

Crna Gora nema vremena za tugovanje, a nema ni razloga. Izabranici Boška Radovića ostvarili su dve pobede, sudbinu i dalje drže u svojim rukama. Naime, u slučaju pobede nad Gruzijom u poslednjem kolu grupne faze, koje je na programu 7. septembra, Crna Gora bi sigurno izborila plasman u TOP 16 fazu.

Odmah treba naglasiti da Crnu Goru očekuje pakleno težak posao protiv, do fanatizma borbene Gruzije, koja će imati podršku dupke pune dvorane u Tblisiju, ali…

fiba.basketball

„Španiju smo već arhivirali. Nismo bili na željenom nivou, moramo da izvučemo pouke, zbijemo redove i izađemo na teren protiv Gruzije, odlučni u nameri da se borimo od prvog do poslednjeg minuta, kako protiv kvalitetnog i izuzetno neugodnog rivala, tako i protiv navijača koji će biti veliki vetar u leđa domaćinu, ali i veliki motiv za nas da pružimo maksimum, da damo sve od sebe.“, naglasio je Marko Simonović.

Utakmica između Gruzije i Crne Gore na programu je 7. septembra sa početkom u 19 časova.

Komentari

Vaš komentar