Osmajić: Nisam kriv, napali su me

Primera 15. okt. 202114:57 > 14:59
Podeli:
FSCG

Crnogorski reprezentativac Milutin Osmajić oglasio se povodom incidenta koji se dogodio u Kadizu u noći između utorka i srede. Španski mediji, objavili su da je reprezentativac Crne Gore u noćnom provodu učestvovao u dve tuče, da je bio u pijanom stanju i da je udaren flašom u glavu. Osmajić je i udaljen iz prvog tima Kadiza i do daljnjeg će trenirati sa B timom.

„Želim da se oglasim povodom situacije koja se dogodila u Kadizu. Nije istina ono što pišu mediji, ja sam napadnut od strane dva momka koja su bila u pijanom i drogiranom stanju, iz čista mira su me udarili flašom u glavu. Hteo sam da idem kući ali su me sačekali ispred i ponovo su me napali, morao sam da se branim“, poručio je Milutin Osmajić pa nastavio:

„Želim da naglasim da nisam bio pod uticajem alkohola i da nisam kriv. Nisam došao da se bijem i da pijem alkohol, došao sam da igram fudbal u najjačoj ligi na svetu, da predstavljam sebe i kompletnu Crnu Goru. Zato ko je malo pametan, shvatiće, a svi koji me pitaju kako sam, sve je u redu, nije mi ništa“, zaključio je Osmajić preko društvenih mreža.

Izvesno je da će da incident udaljiti od Milutina Osmajića od terena. Ostaje da se vidi kakve će konsekvence morati da snosi, odnosno kakav će biti njegov status u Kadizu, a samim tim i u državnom timu.

Komentari

Vaš komentar