Krenuo i Mornar: Kori Dejvis Jr. pojačao Barane

Podeli:
KK Mornar Bar

Kori Dejvis Jr. (184, 24) pojačao je Mornar, a ugovor je potpisan na godinu dana. Podsećanja radi, pre Dejvisa, Barani su angažovali Gligorija Rakočevića (211, 25) iz Lovćena.

Mladi Amerikanac koji će biti zadužen za organizaciju igre u sezoni koja sledi, tokom karijere je branio boje turskog Afioana i francuskog Gravlena iz kojeg i dolazi u Bar. Kori Dejvis Jr.  je u Americi igrao na Univerzitetu Hjuston, 2019. godine je izašao na drat, ali nije bilo zaniteresovanih ekipa iz NBA lige.

Treba naglasiti da u Mornaru, kada je naredna sezona u pitanju sigurno ostaju Marko Jeremić, Aleksandar Lazić, Balša Živanović, Nemanja Vranješ, a najverovatnije i Amerikanac Tejlor Smit.

U periodu koji sledi, treba očekivati nova pojačanja u sastavu Mornara, na meti je i dalje Lovro Gnjidić iz Cibone. Barani su naglasili da je cilj – stvaranje mladog, ali konkurentnog tima, koji će naredne sezone nastojati da bude na visokom nivou, kako u ABA ligi, tako i u FIBA Ligi šampiona, gde će Barani do grupne faze, nastojati da stignu kroz kvalifikacije.

Komentari

Vaš komentar