Rastali se Uroš Luković i Mornar posle četiri godine

Podeli:
KK Mornar

Uroš Luković i Mornar iz Bara, razišli su se posle četiri fenomenalne godine u kojima je saradnja bila prava porodična. Takav je bio i rastanak.

Mornar je na društvenim mrežama objavio sliku Uroša Lukovića, na kojoj piše „Hvala“, a u poruci se navodi „jednom mornar, zauvek mornar“.

Oglasio se naravno i Uroš Luković:

„Proveo sam četiri predivne godine u Baru. Izuzetno sam ponosan i zadovoljan što sam bio deo jedne prelepe košarkaške priče, što se učestvoo u istorijskim uspesima Mornara, sa kojim sa osvojio titulu, stigao do polufinala ABA lige, TOP 16 faze Evrokupa. U klubu je vladala porodična atmosfera, teško je rečima opisati kako je to izgledalo onima koji nisu bili blizu ili u klubu“, naglasio je Uroš Luković za Sport Klub i nastavio:

„Rastali smo se u više nego prijateljskom tonu, slobodno mogu da kažem porodičnom. Mornaru iz dubine duše želim sve najbolje u godinama koja slede, verujem i nadam se da će nastaviti stazama uspeha“.

Ono što je izvesno, Uroš Luković neće dugo čekati na novi klub. Kako saznajemo Uroš Luković će i naredne sezone igrati u ABA ligi, a ime kluba će biti poznato jako, jako brzo…

Komentari

Vaš komentar