Budvani savladali Kataro, blistao Blažo Mitrović

Podeli:
VK Budva

Vaterpolisti Budvanske rivijere ostvarili su i drugu pobedu na startu šampionata Crne Gore. Izabranici Draga Pejakovića, posle Jadrana – 9:8, pobedili su Kataro sa 14:12.

Kotorani su ponovo bili ravnopravan rival, kao i u duelima sa Jadranom i Primorcem, ali su ponovo pognutih glava napustili bazen, iako odmah treba naglasiti da je u pitanju izuzetno mlada i jako talentovana ekipa, pred kojom je lepa budućnost.

Prevagu na tasu Budvana, doneo je Blažo Mitrović, koji postigao sedam golova. Branko Franeta i Nenad Dragović su postigli po dva gola, a Nikola Giga, Marko Vukmirović i Stefan Kovačević po jedan.

Kod Katara, najefikasniji je bio Marko Mršić sa četiri gola, po dva su postigli Miljan Popović, Dušan Milaš i Bojan Paunović, a po jedan Igor Uskoković i Dragan Marković.

Treće kolo, a ujedno i prvu fazu takmičenja u šampionatu Crne Gore, zatvoriće Budvanska rivijera i Primorac koji će odmeriti snage u subotu 12. decembra, sa početkom u 17 časova. Biće to duel za sada neporaženih timova u prvenstvu Crne Gore.

Komentari

Vaš komentar