Lalatović: Poklonili smo pobedu, putujemo kao cirkus

BIH 24. jul 202219:46 > 22:026 komentara
Podeli:
FSS

Razočaran je bio Nenad Lalatović nakon novog kiksa Borca i poraza od Sarajeva u drugom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Povezano

„U prvom poluvremenu smo bili izjednačeni, u drugom poluvremenu, kada je trebalo da dodamo gas, desila se jedna individualna greška Piščevića koji umesto da se oslobodi lopte posle jednog ili dva dodira, on vuče loptu deset dodira, gubi na sredini terena i posle kontre nam daju gol“, rekao je Lalatović posle meča.

„Posle još dve individualne greške naše linije, i šta da kažem, zaslužena pobeda Sarajeva. Mi smo danas bukvalno poklonili pobedu Sarajevu“, dodao je trener Borca.

Imao je Lalatović i druge zamerke na konferenciji za medije:

„Neshvatljivo mi je da radimo terene ovde, a nemamo reflektore. Ne tražim nikakav alibi, Sarajevo je zasluženo pobedilo, ali, iskreno, da sam znao da nećemo igrati nijednu utakmicu u Banjaluci, da ćemo kao cirkus ići od grada do grada, ne bih ni došao. Igramo malo ovde, malo tamo. Juče smo prvi put izašli na ovaj teren ovde, a nijednu utakmicu nismo odigrali u Banjaluci“, rekao je između ostalog Lalatović.

„Ubilo nas je to putovanje na Farska Ostrva gde smo igrali 120 minuta, a onda nakon par dana igrali protiv Sloge iz Dobija. Mi smo jedan ‘težak’ tim, nema brzih igrala, a i sve utakmice smo odigrali na strani, stalno putujemo. Pre dva dana smo došli u hotel u kome nije bilo klime, pa smo se vratili pa smo opet sutra putovali“, dodao je.

Banjalučani iz dva kola imaju jedan bod.

Komentari

Vaš komentar