Badštuber: Želim u Ligu šampiona

Bundesliga 18. okt 201721:20 > 23:09
Podeli:
Getty images/Thomas Niedermueller

Nekadašnjoj uzdanici Bajerna iz Minhena Holgeru Badštuberu desilo se mnogo toga u poslednjih godinu dana - imao je problema sa povredama, napustio je klub u kojem je proveo 15 godina i obukao je dres Štutgarta, a njegov cilj i dalje je Liga šampiona.

Naravno da želim da ponovo zaigram u Ligi šampiona i da tamo odmerim snage sa naboljima. Znam da to mogu. Ali, toliko toga mi se desilo u poslednjih 12 meseci, na šta uopšte nisam računao. Zbog toga ne želim da razmišljam mnogo unapred. Odustao sam od pravljenja planova jer to prosto nije moguće. Želim rezultate sa Štutgartom i da ekipi dam svoj doprinos„, ističe Badštuber.

Nekadašnjem štoperu Bajerna taj klub još nije priredio oproštaj pošto je ovog leta napustio Minhenn posle 15 godina provedenih u njemu.

Ne znam da li će se to ikada desiti. Ne želim da kažem ništa loše o Bajernu jer ne mogu da zaboravim na 15 godina provedenih u njemu. To što sam želeo više nije bitno. Nisam neko ko se žali. Drago mi je zbog podrške navijača iz Minhena„, zaključuje 28-godišnjak.

Badštuber je za prvi tim Bajerna igrao od 2009. do 2017. godine. Pre nego što će napustiti Minhnen, na krako je dat na pozajmicu Šalkeu. Za Bajern je odigrao 119 utakmica u kojima se jednom upisao u strelce. 

https://twitter.com/Badstuber/status/920689522861633536