Rodrigez: Ponovo igram kao na SP pre četiri godine

Bundesliga 30. mar 201815:53 > 16:17
Getty Images/Julian Finney

Ofanzivni vezista Real Madrida Hames Rodrigez, koji je na pozajmici u Bajernu iz Minhena, najverovatnije će ostati u ekipi Bavaraca još 15 meseci, što je predviđeno ugovorom između nemačkog i španskog kluba.

Rodrigezov ugovor sadrži klauzulu koja Bajernu omogućava da ga otkupi za 42 miliona evra, a po onome što o ekipi aktuelnog nemačkog šampiona misli, dâ se zaključiti da bi Kolumbijac voleo da ostane u Minhenu.

Lepo mi ide u Bajernu, dobro se ovde osećam“, istakao je Rodrigez kao odgovor na pitanje britanskog lista „San“ da li bi voleo da zaigra u Premijer ligi.

Hames, koji je pod patronatom Jupa Hajnkesa za Bajern u toku ove sezone odigrao 17 mečeva, nedavno je doveden u vezu sa Mančester Junajtedom, Čelsijem i Liverpulom.

26-godišnjak se sada oseća kao i pre četiri godine, kada je na proglašen najboljim golgeterom Svetskog prvenstva sa upisanih šest pogodaka.

U Francuskoj sam igrao, a sada i u Bajernu uvek igram i mislim da je to veoma značajno za ulazak u pravi ritam pre Svetskog prvenstva. Sada sam na istom nivou na kojem sam ranije bio. Tada sam dobro igrao, ali najviše zbog toga što sam redovno bio na terenu“, istakao je Rodrigez i dodao da su ga i ne tako dobri momenti koje je imao u Madridu oblikovali kao igrača.