"David je razočaran i povređen"

Bundesliga 13. nov. 202014:01 > 14:14
Podeli:
Getty Image/Alexander Hassenstein / Staff

Fudbaler Bajerna David Alaba veoma je nezadovoljan jer je dosta lažnih informacija plasirano u javnosti u vezi sa njegovim pregovorima sa minhenskim klubom, tvrdi njegov otac Džordž.

Razočaran je i povređen“, istakao je stariji Alaba austrijskoj novinskoj agenciji „APA“ i dodao da ništa precizno ne može da kaže o profesionalnoj budućnosti svog sina.

Povezano

Ne znam kako će se stvari odvijati. On je mentalno jak i može opušteno da se nosi sa situacijom“.

Predsednik Bajerna Herbert Hajner početkom novembra je potvrdio da Bavarci posle višemesečnih pregovora, koji nisu urodili plodom, neće istupiti sa novom i boljom ponudom za austrijskog reprezentativca. Alaba, čiji ugovor sa Bajernom važi do 2021. godine, bio je iznenađen Hajnerovom izjavom, ali i razočaran i povređen što mu to lično nije saopšteno, već je saznao iz medija.

Sportski direktor Hasan Salihamidžić izjavio je da računa da će defanzivac napustiti Minhen i da ne zna na koji način bi dve strane u ovim okolnostima mogle da dođu do usaglašenja. Ipak, predsednik Upravnog odbora Karl-Hajnc Rumenige odluku o ostanku ostavio je Alabi i poručio mu da „sâm sa sobom mora da se dogovori šta želi“.