Bajern odredio cenu za Levandovskog

Podeli:
Robert Lewandowski
Alex Grimm/Getty Images

Fudbalski klub Bajern ne želi na silu da zadržava Roberta Levandovskog ili još gore da dopusti da ga fudbaler ucenjuje svojim zahtevima, p aje odlučio da ga proda ukoliko stigne adekvatna ponuda, javlja nemački Bild.

Napadač je već duže vreme nezadovoljan u klubu iz Minhena, želeo je da promeni sredinu, ali ga uprava nije puštala, jer nije želela da se odrekne svog najboljeg pojedinca.

Međutim, Levandovski već mesecima pregovara sa Barselonom i čini se da je odlučan da se ovog leta preseli u Kataloniju, pa se shodno tome i ponaša u Bajernu.

Zamereno mu je što je na proslavi titule, sve vreme bio sa svojom porodicom, a ne sa saigračima…zatim je tražio platu već od one koju sada ima, a koja iznosi bruto 24.000.000 evra. Njegova primanja su ograničila klub, da ne može da dovodi neka druga zvučna imena.

Činjenica je da je Poljak Bavarcima dao mnogo, ali klub nema živaca za njegovo ponašanje, niti želi na silu da zadrži igrača koji neće da ostane, a uz to ima velika primanja.

Zbog svega toga Nemci žele da pokažu da niko nije veći od Bajerna, koji je institucija, pa ni jedan Levandovski, zbog čega su odlučili da ga prodaju i kao cenu odredili 40.000.000 evra. Barseloni ta suma ne bi trebalo da predstavlja problem…

Komentari

Vaš komentar