„Bajern, Real, Barselona, Siti – to su Holandove opcije“

Bundesliga 10. dec 202113:20 > 13:252 komentara
Wolfgang Rattay, Reuters

Erling Holand mogao bi na leto da postane igrač Bajerna, Real Madrida, Barselone ili Mančester sitija, izjavio je njegov agent Mino Rajola.

Uveliko se priča o odlasku mladog norveškog fudbalera iz Borusije. Za 21-godišnjaka su zainteresovani najveći evropski klubovi, a dres jednog od njih mogao bi da obuče već predstojećeg leta.

„Možda će otići predstojećeg leta, a možda sledećeg. Ipak, veća je šansa da će Erling uskoro promeniti klub. Videćemo“, rekao je Rajola.

povezane vesti

„Bajern, Real, Barselona, Siti – to su veliki klubovi koje bi mogao da pojača. Siti je osvojio pet titula šampiona Engleske poslednjih godina, što je mnogo više od Junajteda. Kada je potpisao sa Borusijom, svi smo znali da će se ovo dogoditi. Reći ćemo upravi kluba koja je naša ideja, oni će nam reći svoju. Ali odluka neće biti doneta tokom zime“.

Poznati menadžer dodao je da se divi naporima čelnika iz Dortmunda da zadrže Holanda u klubu.

„Kada vidite strast ljudi u Dormundu oduševite se. Svi igrači to vole, Erling takođe. Ali mislim da bi bilo lakše, možda čak i bolje za Dortmund da su prodali Holanda ovog leta. Ali oni su rekli da ne žele iz fudbalskih razloga i zbog toga zaslužuju moje poštovanje“.

Kada je reč o otkupnoj klauzuli 21-godišnjaka, Rajola nije želeo da otkriva ništa.

„To će ostati između nas. Samo dve strane mogu da kažu nešto o tome, igrač i klub. Mi znamo šta treba da se dogodi, verlo jasno smo odredili te stvari sa Borusijom“.

Komentari

Vaš komentar