Bajern v koronavirus: Zule i Stanišić se vratili treninzima

Bundesliga 25. nov. 202119:14 > 19:471 komentar
Podeli:
Bayern Mvºnchen, Muenchen, Munich FCB Josip Stanisic
firo sportphoto via Gulliver

Nakon brojnih muka zbog koronavirusa Bajern je dočekao povratak Niklasa Zulea i Josipa Stanišića dvojice fudbalera koji su u prethodnom periodu bili u samoizolaciji zbog pozitivnog testa.

Dan pošto su nemački mediji objavili da su dvojica fudbalera Bajerna Džošua Kimih i Erik Maksim Čupo-Monting pozitivni na koronavirus, stigla je dobra vest da su se druga dvojica oporavili.

Reč je o nemačkom defanzivcu Niklasu Zuleu i mladom hrvatskom internacionalcu Josipu Stanišiću (na slici). Njih dvojica su se vratili treninzima i stavili na raspolaganje treneru Julijanu Nagelsmanu.

Trener Bajerna trenutno zbog koronavirusa ne može da računa na Džošuu Kimiha, Erika Maksima Čupo-Motinga, Serža Gnabrija, Džamaila Musijalu i Majkla Kisansa.

Nemački mediji preneli su prošle nedelje da je Bajern poručio igračima da će im biti ukinuta plata za period koji provedu u karantinu zbog koronavirusa ako nisu u potpunosti vakcinisani.

Kimih je nedavno izjavio da ne želi da primi vakcinu protiv koronavirusa dok se ne sazna više o mogućim dugoročnim efektima. Sad njega i Čupo-Moting čekaju i novčani penali. Procena je da bi Kimih mogao da bude kraći za oko dva miliona evra.

Komentari

Vaš komentar