Bajern zbog zatvorske kazne ostaje bez defanzivca?

Bundesliga 13. okt 202116:311 komentar
Lukas Ernandes
REUTERS/Andreas Gebert

Nemački prvak Bajern mogao bi na godinu dana da ostane bez važnog igrača – Lukas Ernandes mora 19. oktobra da se pojavi u Madridu kako bi odabrao zatvor u kojem će odslužiti kaznu od godinu dana, na koju je ranije osuđen.

Još u februaru 2017. godine Ernandes i njegova supruga Amelija imali su žestoku svađu na ulici, intervenisala je policija i oboje uhapsila. Madridski sud im je tom prilikom odredio kaznu od 30 dana društveno-korisnog rada, kao i zabranu viđanja od šest meseci.

Povezano:

Međutim, Lukas i Ameilija su prekršili zabranu, pa su zajedno otputovali na nepoznatu lokaciju kako bi proslavili medeni meseci. Na povratku, Ernandes je priveden i ispraćen do sudije, koji je zatim originalnu kaznu pretvorio u zatvorsku od godinu dana.

Zalaganje advokata fudbalera Bajerna da se kazna preinači u društveno-korisni radi nije prošlo uspešno, a nakon što je i poslednja žalba odbijena, Ernandesu je naloženo da se do navedenog datuma pojavi u Madridu.

Francuski defanzivac je pre dolaska u Bajern bio igrač Atletiko Madrida. Ostaje da se vidi šta će biti s njegovom karijerom u redovima Bavaraca, a i kakva će biti reakcija nemačkog šampiona ukoliko će zaista bez važnog igrača ostati na godinu dana.

Komentari

Vaš komentar