Bavarci kratko imali 12 igrača, pobeda im možda bude oduzeta

Bundesliga 3. apr 20229:26 > 10:415 komentara
Podeli:
AP Photo/Michael Probst

Ekipa Bajerna je dobila Frajburg u gostima 4:1. I ništa tu nije neobično i bilo je očekivano da se ovakav rezultat i desi, međutim moguće je da će za zelenim stolom Bavarci izgubiti taj meč. Naime, oni su nekih 15 do 20 sekundi imali 12 igrača na terenu zbog zabune oko izmene.

Niklaz Zile i Marsel Zabicer su ušli u 85. minutu utakmice i trebalo je da zamene Korentana Tolisoa i Kingslija Komana. Koman je međutim ostao na terenu jer su pored aut linije prikazali njegov stari broj 29. Francuz od ove sezone nosi 11 na leđima, a to je zaboravila menadžerka Bajerna Katlin Kriger koja je dala instrukciju da na semaforu za izmenu piše 29.

Koman nije napustio teren i tako je Bajern igrao sa 12 igrača neko vreme.

„Niki Zile je ušao i primetio sam da niko nije izašao. Onda je meč nastavljen i prvo sam prebrojao igrače i onda sam to rekao sudiji. Da nisam to uradio mislim da ne bi primetio“, rekao je fudbaler Frajburga Niko Šloterbek.

Nemački mediji već pišu da bi ovo moglo da košta Bavarce pobede. Dobro je po njih što je sve ovo trajalo kratko i što nisu recimo u tom periodu dali gol. U Frajburgu su rekli da će razmisliti o tome da li će uložiti žalbu, a za to imaju rok do ponedeljka. Samo ukoliko ulože žalbu onda će se sportski sud Fudbalskog saveza Nemačke baviti ovom temom. U suprotnom ostaje 4:1 za Bajern.

Komentari

Vaš komentar