Defanzivac Bajerna zatražio pomoć od… operskog pevača

Dajo Upamekano
Photo by Roland Krivec/DeFodi Images

Odbrambeni fudbaler minhenskog Bajerna, Dajo Upamekano priznao je da radi na svom glasu sa operskim pevačem kako bi se bolje čuo na terenu. Francuski reprezentativac je to otkrio listu "Bild", precizirajući da je imao problema da povisi glas, kako bi ga čuli saigrači.

„Često imam upaljeno grlo i nemam glasa posle mečeva. Zato sam i potražio pomoć – poboljšao sam svoje glasne žice uz pomoć operskog pevača“, rekao je defanzivac Bavaraca.

„Pevali smo zajedno, učio me je kako da vežbam glas. Sada mogu glasno da vičem, mogu da dajem instrukcije na terenu“, dodao je srećni Upamekano.

Saveti Upamekana mogli bi da budu od vitalnog značaja za lidera Bundeslige, uoči završnice ligaških mečeva i nastavka Lige šampiona, gde će Bajern uskoro gostovati Pari Sen Žermenu.

„Biće to velika utakmica za obe ekipe. Moramo da budemo spremni i u formi“, dodao je Francuz. „Naš cilj je da pobedimo u Parizu, ići ćemo sa takvim stavom. Nećemo otići po nerešeno, to ne priliči Bajernu“, rekao je on.

Upamekano je propustio pobedu nad Volfsburgom (4:2), ali je rekao da će biti spreman za vikend i meč protiv Bohuma, kao i za prvi susret protiv PSŽ, 14. februara.

Komentari

Vaš komentar