Hiter želi da leči rane protiv Ajntrahta, ali…

Bundesliga 15. dec. 202113:34 > 13:36
Podeli:
Getty images/ Alexander Scheuber

Trener fudbalera Borusije iz Menhengladbaha Adolf Hiter rekao je da protiv njegovog nekadašnjeg kluba Ajntrahta iz Frankfurta (večeras od 18.30) želi da promeni nešto u odnosu na prethodne mečeve.

Njegov tim je u poslednja tri kola doživeo isto toliko poraza. Prvi od Kelna (1:4), drugi od Frajburga (6:0) i treći Lajpciga (1:4).

„Ranije smo bili na dobrom putu, a sada se nalazimo u haosu. Sto posto sam uveren u kvalitet ovog tima i da u suštini još ništa nismo izgubili. Moramo da se fokusiramo na ono što je bilo dobro kod nas. Ne dopada mi se što smo u stanju da se obeshrabrimo čim pripimo gol i prestanemo da igramo našu igru. To nije i sme da bude naš način. U fudbalu možete da dobijete samopouzdanje samo ako ste odvažni, a nama trenutno to fali“, rekao je HIter, pa se zatim dotakao i svog sledećeg rivala Ajntrahta, čiji je trener do skoro bio:

„Frankfurt ima tim koji sjajno stoji i fizički i tehnički. Međutim,  igramo kod kuće. Na svom terenu želimo da probamo da nadoknadimo za sve iz prethodna tri kola. Igraćemo hrabro i probati na napadnemo, pa šta bude“, zaključio je austrijski stručnjak.

 

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar