Klose mora na pauzu zbog tromboze

Bundesliga 28. maj. 202111:19
Podeli:
Miroslav Klose, Herbert Hainer
Sampics/Matzke/picture-alliance/dpa/AP Images

Nekadašnji nemački reprezentativac i bivši fudbaler Verdera, Bajerna i Lacija Mirolsav Klose će morati da pauzira svoju trenersku karijeru zbog problema sa trombozom u nogama.

Najbolji strelac u istoriji Svetskih prvenstava je bio jedan od kandidata čak i da zameni Hansija Flika na čelu Bajerna. Ipak to se sigurno neće trenutno desiti jer Miro Klose ima zdravstvenih problema. On je u minuloj sezoni bio asistent Fliku, prethodno je asistirao i Joakimu Levu u nemačkom nacionalnom timu i sigurno želi da nastavi svoju trenersku karijeru, ali će ona morati sada na pauzu.

Dijagnoza je bila šok za mene. Doktori su mi jasno rekli da se ne zafrkavam sa time. Ne mogu da džogiram, plivam, i najvažnije ne smem da igram fudbal. Shvatio sam da ne želim da tako počnem trenersku karijeru. Treba da to uradim kako treba, moram da inspirišem tim na terenu„, rekao je Miroslav Klose za Kiker magazin.

Bivši igrač Lacija i Bajerna je rekao da želi da bude trener ali da prvo mora da se pozabavi ovim bitnim zdravstvenim pitanjem.

Komentari

Vaš komentar