Levandovski: Sada mogu da pozovem Ronalda i Mesija da sede sa mnom

Bundesliga 22. dec. 202015:06 > 15:143 komentara
Podeli:
Getty Image/Pool / Pool

Fudbaler Bajerna Robert Levandovski nedavno je dobio FIFA nagradu za najboljeg fudbalera na svetu, povodom čega je dao intervju za Frans fudbal u kome se našalio na svoj račun.

„Mesi i Ronaldo sede zajedno za istim stolom na vrhu što ih godinama čini neuporedivim sa drugima. Ako uzmemo u obzir moju igru i statistiku u proteklih godinu dana može se reći da sam zadovoljan svojim učinkom. Mislim da bih sada mogao njih dvojicu da pozovem za svoj sto ukoliko budu želeli da mi se pridruže“, u šali je rekao Poljak.

Napadač je otkrio ko su mu bili uzori u detinjstvu i na početku karijere.

„Oduvek sam se divio Alesandru Del Pjeru i Tjeru Anriju na igri, a kao mali sam voleo Roberta Bađa. Koliko sam voleo fudbal zbog slavnih igrača još sam više voleo zbog velikih stadiona i atmosfere na njima“, rekao je Levandovski.

Najbolji fudbaler sveta ne žali što nije napuštao Bundesligu i prisetio se perioda kada je nastupao za Borusiju iz Dortmunda.

„Dve godine pošto sam došao u Borusiju imao sam ponudu Mančester Junajteda, čak je i Aleks Ferguson dolazio da sa mnom pregovara. Ja sam bio spreman da pređem tamo, ali mi uprava kluba nije dozvolila. Međutim, nisam bio nezadovoljan  što sam ostao jer mi je u Dortmundu išlo odlično, baš i kao sada u Bajernu“, zaključio je Levandovski.

 

 

Komentari

Vaš komentar