Mane: Bajern – pravi klub u pravo vreme

Jan Kruger, Getty Images Sport

Senegalski reprezentativac Sadio Mane priznao je da nije mnogo razmišljao kada je saznao da je Bajern zainteresovan za njega.

Povezane vesti

Napadač Liverpula će u transferu vrednom oko 40 miliona evra obući dres nemačkog velikana, a još se ne zna da li će mu društvo u napadu praviti Robert Levandovski.

„Kada mi je agent prvi put rekao za interesovanje Bajerna, bio sam oduševljen. Odmah sam se tamo video. Za mene je to pravi klub u pravo vreme. Menadžer je rekao da ima i drugih ponuda, ali istog trenutka sam osetio da je Bajern pravi izbor. Svideo mi se sportski projekt ovog kluba“; rekao je Mane i nastavio:

„Bajern je jedan od najvećih timova na svetu i uvek se bori za trofeje. Dakle, dolazak u Minhen je dobra ideja i prava odluka.“

Tridesetogodišnji napadač je od 2016. nosio Liverpulov dres, a pre selidbe na „Enfild“ igrao je za Sautempton, Salcburg i Mec.

Mane je sa Crvenima bio šampion Engleske 2020, Ligu šampiona je osvojio sezonu ranije, a ima i po jedan trofej FA kupa, Liga kupa Engleske, Superkupa Evrope i FIFA klupskog prvenstva sveta.

Komentari

Vaš komentar